Lattiavalut | Toiminta-alueina Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa

Yritys

Lattiavalua jo vuodesta 1984

Lattiavalut sai alkunsa siitä, kun isäni Tommy Tiainen aloitti oman betoniuransa elementtitehtaalla 17-vuotiaana vuonna 1984. Sieltä hän aikanaan jatkoi lattiavalutöihin kehittäen alaa eteenpäin monilla uusilla sovelluksilla ensimmäisenä Suomessa. Esimerkkinä tästä kehitystyöstä itse rakennettu kelluva tärylätkä betonin kevyempään levitykseen ja itsestään leviävän lattiabetonin suunnittelu ja käyttöönotto vuonna 2000.

Vuonna 2004 lähdin 16-vuotiaana kesätöihin isälleni betonilattioiden avustaviin töihin. Työ oli sen verran mielekästä ja monipuolista, että samalla alalla ollaan edelleen. Sain isältäni laajan opin ja koulutuksen niin lattiahommista kuin myös yrityksen pidosta. Yhdessä tuli tehtyä vapaa-ajalla useita tuhansia betonimassatestejä, jonka vuoksi betonin monet ominaisuudet ja mahdollisuudet tulivat tutuiksi.

Sain tehdä yhteistyötä Tommyn kanssa vuoteen 2016 saakka, jolloin hän valitettavasti poistui keskuudestamme. Nyt jatkan toisessa sukupolvessa alaa eteenpäin uuden tiimin kanssa.

– Mia Tiainen, toimitusjohtaja

Tutustu palveluihimme tai ota yhteyttä, mikäli tiedossasi on Lattiavaluille sopiva projekti.

Kuvaaja Alessandro Rampazzo