Lattiavalut | Toiminta-alueina Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa

Lattiavalut

Lattiavalua vuosikymmenten kokemuksella

Tarjoamme laadukkaita lattiavalu-palveluita yli 16 vuoden kokemuksella Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella. Valamme betonilattioita omakotitaloihin, kerrostaloihin, liike- ja toimistotiloihin, kauppakeskuksiin, teollisuudelle, tie- ja ratahankkeisiin, parkkiluoliin sekä tunnelityömaille. Lattiavalut onnistuvat kaiken kokoisiin kohteisiin, yksityisistä julkisiin tiloihin. Valamme lattiat parhaaseen suuruusluokkaan, toleranssiin A-nolla eli + – 2 mm kahdella metrillä, pinta-alan koosta riippumatta.

Lattiavalu on erittäin tärkeä vaihe työmaalla, jonka laatuun kannattaa panostaa. Betonilattian korjaaminen on erittäin hidasta ja kallista, joten on hyvä käyttää ammattilaista apuna heti alusta alkaen. Lattiaa valaessa tulee huomioida betonimassan säänkestävyyden ja hienorakeisuuden tarve sekä riittävä lämpötila ja valaistus.

Lattian valamisen jälkeen pinta tasoitetaan ja tarvittaessa tehdään erillinen pintatasoitus. Betonilattia kuivuu keskimäärin 1 cm viikossa.

Kuvassa kaksi päivää sitten valettu lattia ennen hiontaa ja Mia 2,5m linjarin kanssa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota meihin yhteyttä oheiselle lomakkeella, vastaamme mahdollisimman pian! Kiireellisissä asioissa voit myös soittaa suoraan Mialle numeroon 040 913 7983 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@lattiavalut.fi.
Voit laittaa meille viestiä myös WhatsAppissa numeroon 040 913 7983